Zwarte lijst vermelding

Een zwarte lijst vermelding kan heel vervelend zijn. Vaak is het met een zwarte lijst vermelding bijvoorbeeld niet mogelijk om geld te lenen. Gelukkig is er een oplossing!

Hoe krijg je een zwarte lijst vermelding?

Een zwarte lijst vermelding krijg je wanneer je in het verleden bijvoorbeeld vergeten bent een lening, of krediet, af te betalen of een andere betalingsachterstand hebt opgelopen. Dit kan zowel zijn bij een krediet dat je hebt afgesloten, een creditcardplafond of een betaling op afkoop. Er wordt pas een zwarte lijst vermelding van gemaakt op het moment dat je twee tot vier maanden betalingsachterstand hebt, afhankelijk van het bedrijf waarbij je een schuld hebt lopen.

Zwarte lijst vermelding bij het bureau krediet registratie

Wanneer dit het geval is, wordt het bureau krediet registratie (bkr) door het bedrijf of de instantie op de hoogte gebracht. Het bkr is de centrale instantie die alle betalingsgegevens bijhoudt van iedereen die een krediet heeft lopen. Wanneer zij een negatief bericht ontvangen over de status van jouw betalingen, dan zal jouw naam op de zwarte lijst terecht komen. Dit betekent dat je voor vijf jaar lang een zwarte lijst vermelding hebt en dus als onkredietwaardig wordt gezien. Veel instanties zullen dan geen geld aan jou uitlenen.

Zwarte lijst vermelding en toch lenen

Nu is het denkbaar dat je in de tijd van het oplopen van je zwarte lijst vermelding misschien werkloos was, of een tijdelijk financieel probleem had. In die vijf jaar daarna kan dit allang opgelost zijn. Toch kun je bij veel instanties toch geen geld lenen. Heel vervelend als je dringend geld nodig hebt, of een graag een extraatje wilt om eens een groot feest te geven of dat weekendje weg wilt plannen. Zeker als het om kleine bedragen gaat vinden online lening aanbieders dat jij in staat moet kunnen zijn om geld te lenen, ondanks een zwarte lijst vermelding.

Zwarte lijst vermelding en toch een minilening afsluiten

Vanuit dit oogpunt is het concept van de minilening ontstaan. Een minilening is een lening van een klein bedrag, namelijk 50 tot 1000 euro, die je via het internet afsluit. De aanbieders van minileningen doen niet aan controle of iemand een zwarte lijst vermelding heeft. Je kunt met een zwarte lijst vermelding dus ook gerust een minilening afsluiten. Deze leningen zijn tevens zeer voordelig, want er worden geen rentekosten in rekening gebracht.

Geld lenen zwarte lijst aanvragen met een zwarte lijst vermelding

Wanneer je geïnteresseerd bent in het afsluiten van een lening terwijl je op de zwarte lijst vermelding staat, kun je een minilening afsluiten. Dit is zeer gemakkelijk, omdat het aanvragen van deze leningen via internet verloopt. Het kost dus maar vijf minuten om een lening aan te vragen online met een zwarte lijst vermelding. Het is een kwestie van zoeken naar een gunstige leningaanbieder, het formulier invullen om de lening aan te vragen en het ontvangen van een sms ter bevestiging. Het geld staat vervolgens al dezelfde dag op je rekening, zodat je direct kunt doen wat je ermee voor ogen had. Het afsluiten van een lening met een zwarte lijst vermelding is dus makkelijker dan je ooit had gedacht!