Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst?

Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst? Het is wel mogelijk! Met een minilening leen jij geld zonder bkr toetsing!

Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst? | De minilening

Misschien heb je nog nooit gehoord van een minilening. Een minilening is een lening van een klein bedrag, tussen de 50 en de 1000 euro, die je afsluit via internet. Hierdoor is het niet nodig voor de aanbieders van deze leningen om een bkr toetsing te doen. Voor de mensen die een negatieve bkr hebben is het dus ook mogelijk om zo’n lening af te sluiten.

Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst? | Goedkope lening

Dat is nog niet eens het grootste voordeel van de minilening. Tegenover deze leningen staat namelijk helemaal geen grote vergoeding. Sterker nog, deze leningen zijn zelfs goedkoper dan leningen die je bijvoorbeeld bij een bank afsluit. Aanbieders van deze leningen vragen namelijk helemaal geen rentekosten! Dit is dus zeker de goedkoopste manier van lenen, tenzij je geld kunt lenen bij vrienden of familie.

Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst? | Reden van lenen

Omdat jouw financiële zaken jouw financiële zaken zijn, is het niet nodig om bij het afsluiten van een minilening de reden van lenen aan te geven. Dit is een privé zaak en hoef jij niet met anderen te delen. Je bent ook volkomen vrij om de minilening te besteden aan wat jij wilt.

Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst? | Korte looptijd

De minilening heeft wel een nadeel. Namelijk dat deze leningen een vrij korte looptijd hebben. De meeste aanbieders gaan uit van een aflossingstermijn van een maand. Dat betekent dus dat je binnen een maand het geleende geld weer beschikbaar moet hebben. Dit maakt deze leningen geen lange-termijn oplossingen van financiële problemen, maar deze leningen kunnen bijvoorbeeld wel dienen als een voorschotje op je salaris.

Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst? | Wanneer kom je in aanmerking?

Je komt in aanmerking om geld te lenen bij een minilening aanbieder als je aan het volgende profiel voldoet: je bent ouder dan 21 jaar en je beschikt over een vast maandelijks inkomen. Zoals al gezegd, maakt het niet uit of je al dan niet een bkr registratie hebt.

Wil jij geld lenen maar sta je op de zwarte lijst?

Wanneer is lenen verstandig? Je bepaalt natuurlijk altijd zelf of lenen in jouw situatie wel of niet verstandig is. Als je leent, is het een goed idee om van te voren te bedenken hoe je de lening gaat terugbetalen. Is dit niet mogelijk, begin dan niet aan een lening.