Op de zwarte lijst maar wel geld lenen

Op de zwarte lijst maar wel geld lenen, het is een wens die veel mensen hebben. Voorheen leek dit onmogelijk, maar dankzij het nieuwe concept van de minilening kan het nu toch!

Het is waarschijnlijk een opluchting voor velen, dat de minilening het nu mogelijk maakt om te lenen terwijl je op de zwarte lijst staat. Toch was het niet zo gek dat het gebeurde, want ongeveer zeventig procent van de Nederlandse bevolking staat op de zwarte lijst van het Bureau Krediet Registratie in Tiel.

Op de zwarte lijst maar wel geld lenen | Hoeveel kan ik lenen?

Minilening aanbieders verstrekken leningen tussen de 50 en de 1000 euro. Deze leningen zijn dus vrij klein, maar het kan wel net dat beetje zijn wat jij goed kunt gebruiken! Daarnaast zorgt het feit dat het kleine leningen zijn ervoor dat het niet nodig is om een bkr controle te doen, wat ervoor zorgt dat mensen op de zwarte lijst niet worden uitgesloten van deze leningen.

Op de zwarte lijst maar wel geld lenen | Online lenen

Het is misschien geen verrassing, maar na het online kunnen boeken van een vakantie en online winkelen is het nu ook mogelijk om online een lening af te sluiten! Dit is wel zo fijn, aangezien je geen rekening hoeft te houden met openingstijden en er geen afspraak nodig is. Je zoekt met een zoekmachine als bijvoorbeeld Google naar aanbieders van minileningen. Andere termen voor dezelfde soort leningen zijn ‘snelle leningen’, ‘kleine leningen’, ‘flitskrediet’ of ‘minikrediet’. Wanneer je jouw aanbieder hebt gevonden sluit je de lening online af en staat het geld dezelfde dag nog op je rekening!

Op de zwarte lijst maar wel geld lenen | Voor iedereen binnen handbereik

Een minilening is voor iedereen binnen handbereik. Ook wanneer je op de zwarte lijst staat en ook als je lage inkomsten hebt. Het idee van de minilening is om ervoor te zorgen dat iedereen kan lenen, waardoor de voorwaarden niet zo streng zijn als bijvoorbeeld bij een bank.

Op de zwarte lijst maar wel geld lenen | Gratis geld lenen

Daarnaast is de minilening heel erg voordelig. Waar je normaal grote bedragen aan rentevergoeding betaalt, is de minilening uniek in het feit dat er helemaal geen rentekosten verschuldigd zijn. De enige kosten die je betaalt zijn administratiekosten en de aflossing aan het einde van de looptijd van de minilening. Hiermee is lenen dus geen dure of risicovolle onderneming meer. Lenen doe je gewoon even wanneer je wat geld tekort komt en daarna betaal je de lening weer netjes af. Deze leningen moeten ervoor zorgen dat mensen minder stress ervaren door hun financiële situatie.