Lenen terwijl je op de zwarte lijst staat

Heb jij dringend geld nodig? Wil je daarvoor een lening afsluiten, maar wordt dit je onmogelijk gemaakt omdat je op de zwarte lijst staat? Lenen terwijl je op de zwarte lijst staat kan!

Lenen terwijl je op de zwarte lijst staat is echt mogelijk

Het lijkt moeilijk te geloven dat lenen ook mogelijk is wanneer je op de zwarte lijst staat, omdat je bij reguliere banken waarschijnlijk vaak ‘nee’ te horen hebt gekregen. Echter is deze groep mensen erg groot en zou het raar zijn als zoveel Nederlanders geen lening kunnen afsluiten. Iedereen heeft het financieel wel eens moeilijk en bovendien kan je situatie door de jaren heen behoorlijk veranderen. Een aantal aanbieders van lening op internet hebben hierop ingespeeld, door het mogelijk te maken te lenen terwijl je op de zwarte lijst staat.

Lenen terwijl je op de zwarte lijst staat via internet

Het geheim van deze leningen, ook wel minileningen genoemd, is dat alles via het internet verloopt. Je hoeft dus geen afspraken te maken of stapels papieren in te vullen. Je kunt gewoon snel vanuit huis achter de computer je financiële zaken regelen. Met één druk op de knop vraag je een lening aan en via sms-bericht hoor je direct wat er voor jou mogelijk is. Het is verstandig om online wat leningaanbieders met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de lening aanbieder hebt die het beste bij jouw situatie past en de meest gunstige voorwaarden heeft.

Veilig lenen terwijl je op de zwarte lijst staat

Veel mensen denken negatief over geld lenen, aangezien er vaak een hoog rentepercentage tegenover staat en omdat sommige mensen door lenen uiteindelijk in de schulden belanden. Dit is echter een ouderwets beeld, want lenen is tegenwoordig helemaal veranderd. Er is bij deze leningen helemaal geen sprake van een hoog rentepercentage, sterker nog, er is helemaal geen sprake van rentekosten. Ja je hoort het goed, lenen is helemaal gratis. Het enige dat er aan kosten bij komt wanneer je een dergelijke lening afsluit, is een bedrag aan administratiekosten, maar dit is niet zo’n hoog bedrag.

Daarnaast, om veilig en verantwoord te kunnen lenen, is het belangrijk om van te voren te bedenken wanneer jij het geld weer beschikbaar hebt. Op deze manier kun je rekening houden met het terugbetalingstermijn van 30 dagen en verantwoord lenen, zonder risico.

Hoeveel kan je lenen terwijl je op de zwarte lijst staat?

Deze leningen heten minileningen en dat woord zegt het al. Het gaat om vrij kleine bedragen. Om precies te zijn gaat het om bedragen tussen de 50 en de 1000 euro. Het is dus niet een enorme vetpot, maar het kan bijvoorbeeld net dat kleine beetje zijn wat je nodig hebt om je rekeningen af te betalen.

Voorwaarden geld lenen terwijl je op de zwarte lijst staat

Het is voor bijna iedereen mogelijk om geld te lenen terwijl je op de zwarte lijst staat. De enige twee voorwaarden die hieraan verbonden zijn is dat je ouder bent dan 21 jaar en dat je over een maandelijks inkomen beschikt.