Lenen en op de zwarte lijst staan

Lenen en op de zwarte lijst staan? Het is nu mogelijk. Sluit nu een mini lening af zonder kredietcheck en heb het geld vandaag nog op je rekening staan!

Via internet lenen en op de zwarte lijst staan

Bij de bank is geld lenen en op de zwarte lijst staan een combinatie die niet werkt. Banken zijn erg streng bij het uitvoeren van een kredietcheck, om nog maar te zwijgen over het ongemak van het invullen van al die papieren. Om die redenen hebben aanbieders van leningen op internet iets nieuws: de mini lening zonder kredietcheck en zonder papierwerk. Lees in dit artikel meer hierover.

Lenen en op de zwarte lijst staan vanachter de computer

Het is misschien geen verrassing dat naast winkelen en vakanties boeken, nu ook een lening afsluiten via het internet gaat. Je hoeft de deur niet uit en je kunt 24/7 een lening die bij jou past afsluiten. Vanachter je computer regel jij al je geldzaken. Het enige dat je hoeft te doen is online zoeken naar aanbieders van mini leningen. Lees de voorwaarden goed door voor je een aanbieder kiest. Vervolgens vul je het aanvraagformulier in en ontvang je binnen enkele minuten bericht over jouw aanvraag. Wanneer je de lening dan afsluit staat het geld razendsnel op je rekening, vanaf 10 minuten tot 24 uur na de aanvraag. Altijd het geld dezelfde dag nog op je rekening dus!

Lenen en op de zwarte lijst staan is voordelig

Als je geld tekort komt, kun je geld lenen van familie of vrienden. Of je kunt je baas om een voorschot vragen. Dit is vaak echter geen optie. Een andere, hele voordelige, optie is dan het aanvragen van een mini lening. Met een mini lening kun je een bedrag van 50 tot 1000 euro lenen en heb je het geld direct tot je beschikking. Wat maakt een mini lening zo voordelig? Je betaalt geen rentekosten, helemaal niets. Het enige wat aan kosten verbonden is aan deze leningen is een klein bedrag aan administratiekosten. Zeer voordelig dus.

Voorwaarden lenen en op de zwarte lijst staan

Er zijn natuurlijk wel wat voorwaarden verbonden aan een mini lening terwijl je op de zwarte lijst staat. De mini lening aanbieder moet namelijk wel de garantie hebben dat hij zijn geld terug zal zien. Daarom vragen de meeste mini lening aanbieders om een garantstelling. Hiervoor kun je een vriend of vriendin vragen, zodat het voor jou gewoon mogelijk is een lening af te sluiten. Heb jij niemand om garant te staan voor jou? Je kunt ook een speciale verzekering afsluiten bij de betreffende mini lening aanbieder. Een andere voorwaarde is dat je beschikt over een vast maandelijks inkomen, maar maak je geen zorgen, dit kan ook een uitkering, studiefinanciering of zorgtoeslag zijn. Tot slot worden mini leningen alleen verstrekt aan personen ouder dan 21 jaar.