Geld lenen en op de zwarte lijst staan met een minilening

Wil jij geld lenen, maar lukt dit niet omdat je op de zwarte lijst van het Bureau Krediet Registratie staat? Geld lenen en op de zwarte lijst staan met een minilening kan!

Veel mensen zien het negatief in en zijn ervan overtuigd dat lenen er voor hen niet in zit. Terwijl juist deze mensen het vaak goed kunnen gebruiken om wat bij te lenen. De reden van de afwijzingen door de reguliere banken is vaak het staan op de zwarte lijst van het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Gelukkig is er nu een alternatief: de minilening.

Geld lenen en op de zwarte lijst staan met een minilening | Wat is het?

Een minilening is een lening die je via het internet afsluit van een klein bedrag. Je kunt tussen de 50 en de 1000 euro lenen, het is dus niet de oplossing wanneer je iets groots wilt financieren, maar het is toch weer die nieuwe wasmachine of dat weekendje weg. Misschien wil je wat rekeningen afbetalen. Het is helemaal aan jou wat je met het geld doet, zolang het geld maar binnen een maand weer beschikbaar komt.

Geld lenen en op de zwarte lijst staan met een minilening | Hoe werkt het?

Het is vrij simpel, je zoekt via het internet een lening aanbieder met gunstige voorwaarden en vult online het formulier in. Je ontvangt dan direct per sms-bericht of jij kunt lenen en hoeveel. Je kunt de aanvraag vervolgens bevestigingen en je hebt snel geld op je rekening. Sommige aanbieders beloven het geld binnen 10 minuten, maar in ieder geval heb je het geld nog dezelfde dag. Je kunt er dus direct mee doen wat je wilde doen.

Geld lenen en op de zwarte lijst staan met een minilening | Wanneer kom ik in aanmerking?

Wanneer kom je in aanmerking voor een minilening? Eigenlijk bijna altijd. De enige eisen die verbonden zijn aan het afsluiten van een minilening is dat je minimaal 21 jaar bent en dat je over maandelijkse inkomsten beschikt. Hierbij worden uitkeringen en toeslagen ook gezien als inkomsten. Ook met een bkr registratie kom je dus in aanmerking voor een minilening. De minilening aanbieders kunnen wel vragen om iemand die garant wil staan voor jou. Zo zijn zij ervan verzekerd dat ze hun geld terug zullen krijgen. Lukt dit niet? Je kunt ook een speciale verzekering afsluiten

Geld lenen en op de zwarte lijst staan met een minilening | Hoeveel kost een minilening?

Het grootste voordeel van een minilening is misschien nog wel dat de leningen zo voordelig zijn. Ondanks wat je zou verwachten bij zo’n gunstige, kortetermijnlening zijn er geen rentekosten verbonden aan een minilening. Het enige wat je betaalt zijn administratiekosten, maar dit bedrag is verwaarloosbaar. Wanneer je geld wilt lenen is dit dus de voordeligste lening op de markt.